Vă invităm să vizitați MOBILA EXPO pentru a vă achiziționa piese de mobilier, canapele și fotolii în tendințe, la super oferte!

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat în stil clasic, o sofă pentru un spațiu eclectic, o comodă TV în stil mid-century modern sau un spațiu de birou contemporan? Locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri, soluții și sfaturi potrivite pentru decorare interioară este Târgul de mobilă cu vânzare – Mobila Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobilă are loc între 2 și 5 aprilie 2020, într-unul din cele mai moderne spații Romexpo – Pavilionul B1!

Mobila Expo înseamna mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la târg nu lipsesc modele diferite de:

  • canapele, fotolii, scaune;
  • soluții de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
  • mobilier și accesorii de baie și bucătarie, bucătării compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spațiu;
  • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
  • mobilier pentru spațiile de birouri.

Mobila Expo se va desfășura în aceeași perioadă cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Program vizitare:

02-04 aprilie 2020, interval orar 10.00-18.00

05 aprilie 2020, interval orar 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Acces pietonal: Portile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/ora

ro_RORO