DE CE SĂ FII VIZITATOR?

VĂ INVITĂM SĂ VIZITAȚI MOBILA EXPO PENTRU A VĂ ACHIZIȚIONA PIESE DE MOBILIER, CANAPELE ȘI FOTOLII ÎN TENDINȚE, LA SUPER OFERTE!

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat în stil clasic, o sofă pentru un spațiu eclectic, o comodă TV în stil mid-century modern sau un spațiu de birou contemporan? Locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri, soluții și sfaturi potrivite pentru decorare interioară este Târgul de mobilă cu vânzare – Mobila Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobilă are loc în perioada 14 -17 martie 2024.

Mobila Expo înseamna mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la târg nu lipsesc modele diferite de:

  • canapele, fotolii, scaune;
  • soluții de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
  • mobilier și accesorii de baie și bucătarie, bucătării compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spațiu;
  • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
  • mobilier pentru spațiile de birouri.

În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfasura alte 3 expozitii specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expozitie de constructii si finisaje, ROMTHERM – expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Program de vizitare:

14 -16 martie 2024 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

17 martie 2024 (duminica): intre 10.00-16.00

Acces pietonal GRATUIT: Porțile A si B

Acces auto: Parcarea B si C

Tarif parcare: 5 lei/ora

EXPOZANȚI

ro_RORO